Kalastus

Pielisen Retki
Tuiskuntie 14, 75530 Nurmes
puhelin. +358 44 377 9334
info@pielisenretki.fi

Kalastus

Kalastamme kestävästi ja olemme omalta osaltamme mukana parantamassa uhanalaista Saimaan järvilohikantaa. Villikalaa kalastettaessa täytyy huomioida se tosiseikka, että jokaisella kalastuskerralla saalista ei voi taata.

Teille asiakkaille haluamme tarjota kalastusretken päätteeksi retkeltä saadut saaliskalat käsiteltyinä ja pakattuina kotiin viemistä varten.

Kalusto

  • Yamarin 60 C Cross , alumiiniruonkoinen keskihyttivene
  • Yamaha F150 perämoottori
  • 1+5 henkilöä (kantavuus 600kg)
  • Lowrance elektroniikka: HDS9-gen3 ja autopilotti
  • Webasto-lämmitys
  • Big jon – sähköiset plaanarikelat ja isot plaanarikelkat
  • Abu Garcia Ambassadeur –kelat ja Daiwa Z trolling 213cm vetovavat

Hinnasto

VETOUISTELU

Puolen päivän (n. 4h) vetouistelu Nurmeksesta 129 €/hlö (sis. alv 10 %) 3-5 henkilöä (sis. oppaan palvelut, vakuutukset, kalastus- ja pelastusvälineet, polttoaineet)
Koko päivän (n. 8h) vetouistelu Nurmeksesta 199 €/hlö (sis. alv 10 %) 3-5 henkilöä (sis. oppaan palvelut, vakuutukset, kalastus- ja pelastusvälineet, polttoaineet ja nuotiokahvit taukopaikalla)

HEITTOKALASTUS VENEESTÄ

Puolen päivän (n. 3h) heittokalastus veneestä Nurmeksesta. 99 €/hlö (sis. alv 10 %) 3-4 henkilöä (sis. oppaan palvelut, vakuutukset, kalastus- ja pelastusvälineet, polttoaineet)
Koko päivän (n. 6h) heittokalastus Nurmeksesta. 159 €/hlö (sis. alv 24%) 3-4 henkilöä (sis. oppaan palvelut, vakuutukset, kalastus- ja pelastusvälineet, polttoaineet ja nuotiokahvit taukopaikalla)

Kysy myös yön yli tai useamman päivän kalastusvaihto- ehtoja. Majoitusvaihtoehtoja mm. hotelli, mökki, teltta tai laavumajoitus.
Suomessa täytyy jokaisella vapaa-ajan kalastajalla olla henkilökohtainen kalastonhoitomaksu voimassa olevana kalastusmatkojen aikana. Autamme mielellämme teitä kalastonhoitomaksun ostamisessa. (alle 18v ja yli 65v eivät tarvitse kalastonhoitomaksua)

Lähdöt pyritään tekemään pääsääntöisesti Nurmeksen satamasta. Haastavalla kelillä sovitaan lähtöpaikka tilanteen mukaan. Asiakkaan kanssa sovitaan etukäteen kalastettava kalalaji (kuha, hauki, taimen tai lohi) ja kalastusmuoto (jigi-, painouistin- tai perinteinen viehekalastus) Lisäksi retkille on mahdollista ostaa ruokapalveluita, joista sovitaan tapauskohtaisesti.

"Jokainen kalastuspäivä on uusi haaste. Olosuhteet muuttuvat, ja luonto sanelee reunaehdot, joita vastaan ei kannata taistella."
- Timo Koikkalainen

"Moni hieno saalis on koukutettu näennäisesti vaikeissa olosuhteissa. Kalaan kannattaa lähteä aina kun se on mahdollista."
- Juha Happonen

Kuva: Eero Jääskeläinen/Valovoima